:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, July 10, 2010

nama dia twinkle...khanna?? hehe

hello hello


wow!!!!! sebijik habis macam adik kan??? cuma ni versi bambam, adik tu versi rusrus. masyaAllah, bila pandang ni, macam terpandang adik yg 'sudah' di neuter. =)


got this lovely pic from arina. the person who interested with adik. tp nampaknya macam tak kesampaian pulak. kesian arina. arina, u should create a blog too. boleh share gambar dan cerita sama sama!

and, if u feel free, datanglah melaka. boleh melawat adik and the others. more, ada cat show kt melaka kan? datanglah sini wey... =)

arina, u jangan sedih sedih ye. i bet twinkle mesti gembira kt sana. so far, u dah buat dan bagi yg terbaik untuk dia. sapa tahu, mungkin dia bersyukur pernah hadir dalam hidup u. Allah je tahu.

urm, i tak boleh alihkan mata tengok gambar ni. suka sangat. insyaAllah, nanti kalau i jumpa kucing yg i cakap tu, i bawak balik, keep him for u. =)
tp doa doa lah dapat berdua. kang kalau i tiba tiba tak mo kasi kt u macam mana? hahah. tamak betul haku ni.


ramai kan suka kucing macam adik tu. haha. si kurus tu ramai bakal mak mertua tau. dan i bakal kecewakan bakal mak mertua adik. sorry guys. i think, zass is the best way so far!
si yaya pun dah provok aku suruh hold dulu jangan zass adik. dia pun nk jadi mak mertua adik. aloyai, kalau boleh aku nk zass kan adik sebelum dia pernah rasa nikmat tu. sorrylah yaya. tak dapat kita berbesan! besen boleh???


ahhhhh. geram tengok twinkle ni. tak sabar nk tengok adik gemuk. macam mell. sedap peluk...

3 comments:

Hamzah Ian said...

pergh.. cun la kucing nih.. nak

meowwmania said...

aah la cam adik..

oo nak sunatkan adik yer..elok la tu lgpon adik jenis kcg indoor kan, better sunatkan je nnti bertambah sihat dia ;)

arina said...

hee, terkejut tgk gamba twinkle kat cni. hehe, bile u sebut twinkle khanna br i terigt plakon tu kn. nk bwt blog pn xde ms, i nie mls sket. hehe. kalw i pg melaka mesti i g tgk dorang. teringin nk tgk bdak2 comel tu :)
btw,bgs jgak u nk neuter kn adik tu. dr pnah ckp kt i jgn tnggu smpai dia dh start pandai kencing pancut2 tu br nk tuttt, sbb xde gune lpas neuter pn dia akan bwt jgak. so, better bwt sblum dia pndai nk cit sn cit cni. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails