:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, July 29, 2010

inai ukir ukir. try tengok dulu.

hello hello


[auto publish entry]


dulu, pernah aku blog kan pasal inai masa aku kahwin nanti. aku tak mau inai ukir ukir. aku nk yg basic je. entry ada kat sini dan sini, macam mana nk merahkan inai.

tapi bila dah ramai sangat tangan pengantin yg aku tengok berukir cantik je, tiba tiba macam gedik nk try kt tangan sendiri. tangan aku ni, tak lah cerah sangat. golap yo. aku tengok, orang lain macam cantik je, aku pun try lah buat. tak banyak, sikit je try. guna pun, inai mekah yg ayah najib bagi dulu. eh, ayah dia dah bagi hint lah! hahahahahaha. pandai pandai je aku ni.



tiba tiba gedik nk try kt kaki. selalu orang buat satu line tu je kan. pernah jugak nampak ada pengantin buat kt kaki. aku pun try.

corak macam haram jadah! aku tak kreatif bab melakar, melukis ni. bab gosip artis aku handal!


ni lagi satu karya budak tadika buat pun lagi cantik. haha.

apsal lah tangan aku ni pengkau nau. kenapalah tak pandai nk melukis macam minaci minaci kedai inai tu kan.


kejap je kalau guna inai mekah ni. kejap merah, kejap jugak hilang.

dan hasilnya....


buruk gila! okay aku tak mau buat nanti.

siap hari tu bila keluar dengan najib, kena kutuk plus marah ''apsal kaki dah macam kap lam ya nga ni???''

ya, nampak sangat dia tak suka. so, tak buat. insyaAllah kalau nanti aku tak gedik!


tangan pun, eiiiii aku tak berkenan lah! apa macam serabut je tangan bila dah ukir ukir ni. so, tangan aku memang tak sesuai dan tak cantik.


inai mekah ni memang merah pun. tp kejap je. sehari lepas tu, jadi oren balik. ukir ukir tu pun cepat je hilang.


so, buat masa ni, aku tak mau ukir ukir. tak cantik. buruk. * setakat ini

1 comment:

Misz Pinkie Winkie said...

hehhhe.
comel jerk..tapie kalo kat tangan pengantin tue comel jerk kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails