:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, July 23, 2010

penat lah balik kerja.

hello hello

haaa, baru balik kerja ni. penat usah cakap. tapi harini, penat sedikit terubat lah. =)

harini memang sibuk sangat sangat. pukul 12 ada jamuan nk sambut puasa. pukul 12 jugak kena settle kan saham datuk. aku je takde kt majlis tu. lain semua dah makan.

pukul 4 pulak, kena masuk meeting. sampai lah 515 camtu. macam banyak lagi kerja nk kena siapkan, tp susah sikit lah kt sini. dorang 530 dah sharp balik kerja. so takkan aku nk kerja lebih masa sorang sorang?

turun bawah lepas meeting, datin suruh kemas sikit sikit jamuan tu tadi. actually dah kemas, tp ada sikit lah yg belum dikemas. dan dan tu pulak, tiba tiba terdengar lagu ''sejak ku, bertemu padamu, fikiran ku telah terharu, hanya kekanda yg akan dapat, membuatkan hatiku rindu'' [entah btul ntah idak lirik] haha. ringtone bila najib call. lagu sanisah huri. evergreen nya aku kan.

dapat cakap ''tengah sibuk ni, bye'' officemate cakap, dah 10 kali telefon kau berdering. haha. kemas cepat cepat, tutup pintu turun bawah punch card.

baru melangkah beberapa tapak, bunyi call lagi lagu yg sama. cissss ini boleh mendatangkan amarah ni. asyik nk call je kan. sabar lah tunggu sampai rumah ke apa.
sekali tu ''hello, kenapa u ikut jalan sana. pergi lah jalan sini, penat i tunggu sini tau''

pandang belakang je, eh ada kereta pesona tu tengah tunggu permaisuri harimau jadian dia. hahahahah. [tak tau angin apa dtg menyerang najib. rindu sangatlah tu. dushhhhh]

suprise okay, suprise. sebenarnya, aku tak suka suprise. tp seronok juga. sebab macam ni lah, aku dah marah marah kenapa call banyak kali ni, kn tengah busy. haha. kan aku dah kata, aku ni permaisuri harimau jadian! *pastu malu sendiri.

najib ajak makan kt nasi ayam gemas. berapa juta kali ntah aku bertazkirah kt telinga dia nk makan nk makan. at last, hari ni baru tertuntut. suka!!!!!!!!!!!!!!!!

balik, najib bagi buah langsat, pastu goodie bag penuh dengan note book majlis daerah dia, pen, mug, towel dengan tabung bola maybank. yezzzza. mug tu nk bawak pergi office. buat kenangan yg dia suprise kt aku harini.

wey, excited ni rasa sampai sekarang ni. tu la pasal lahirnya entry gedik sikit. taknak baca takpe, ni bukti masa akan datang utk anak anak yg bapak korang walaupun tak romantik, tp kalau dah romantik tu, memang mak korang ni sawan dah rasanya!

tu je.

1 comment:

meowwmania said...

wahh dpt surprise dr buah hati yer..patut lorr itu muka ata senyumm... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails