:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, July 3, 2010

live - mellinda

hello hello

ntah apa angin malam ni, manja pulak mell dengan aku. selalu jangan harap lah. oh yea, anak anak aku pemalu habessss ek. kalau tetamu datang, mencicit lari cari tempat persembunyiaan. tp kalau dengan family sendiri, okay je. pelik aku. agaknya sebab duduk dalam rumah je kan.

tu yg aku tak yakin nk masuk kan dorang dalam pet show. confirm confirm kena ada sifat peramah pada judges kan. kalau mengamuk atas meja juri juri tu, maunya kena tendang masuk gooooool. haha.


tapi malam ni, mell behave sangat. baik je duduk atas pangku. siap tidur tidur lagi. tapi kalau dah pangku dia, jangan harap lah kau nk menaip ke apa kan. cepat je tersedar.

cepat cepat aku check telinga kalau kalau dia demam ke. selalu bila demam je dia manja dengan aku. kalau ikut tips dalam internet, symptom kucing demam adalah telinga nya sejuk.

selalu kalau kucing aku demam, memang confirm telinga dorang sejuk. rasa lemau je masing masing.

tapi malam ni, mell okay je. takpelah. layan kan je.

5 comments:

meowwmania said...

haloh halohh mell yg shomel manja yer..

dia taula pasni nak kena tggl, mummy dia dah kena work kan ;)

e.t.t.y said...

alaaaa aunty meoww ni, janganlah cakap macam tu. sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

Juz Call Me Sharz said...

ade hati jugak nk try msk cat show...klu ade geng best la..huhu..xde la nervous sgt..rase2 klu baby msk cat show takut judges 2 kene gigit or penampar je nnti... :)

e.t.t.y said...

hahahha. tu lah pasal. anak anak bukannya biasa dengan org lain.

eh masuk lah. ramai je kawan. kang kita support awak nak?

Juz Call Me Sharz said...

klu etty pun nak msk jgn lupe btau..kita dtg bg support... :)
baru berangan je nak masuk..bile nk masuk pon xtau..baby nie xmesra ngn org..sape2 yg dtg rumah mesti die nak cakar2..hissing lebih2..klu bwk kat show..xtau la nnti jadi mcm mane..ganas sgt..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails