:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, July 18, 2010

jom main keyword readers kita!

hello hello


okay, sudah tiba masa ''mari bermain keyword bersama professortakjadietty''

okay okay, cukup tepuk tangan tu, mari kita bezakan pencarian blog professortakjadietty ni pada beberapa minggu lepas dan minggu ini.

yg minggu lepas punya pencarian? klik lah sini cik adik manis, si kacak bergaya.



owh, nampaknya minggu ini tiada lagi pencarian susah susah ::my wedding journal:: ye. kenapa pencarian susah susah dinamakan? kerana para pembaca terpaksa menaip siap dengan [::] haha. so dinamakan pencarian susah susah. =)

lagi pula, sekarang title blog sudah ditukar beberapa hari lepas.

nampaknya, ayat ayat yg dicari merupakan ayat BM yg baik. tak tunggang langgang. bagus kalian semua. nk cari lain, sekali terkena kt blog ni pula ye.

cuma kahwin janda hukum tu tidak molek digunakan. patutnya, hukum kahwin janda. ye...

eh, kenapa hal kahwin janda sampai 2 kali ni? adakah trend sekarang lelaki tidak hiraukan anak dara lagi? owh tidak. mak janda kelihatan hot nampaknya dari kami kami yg dara ni. ish ish ish.

eh eh, ada orang sedang bersedih tentang jerawat lah. jangan sedih sedih. anggap ia satu hikmah. kalau muka anda bersih, mesti ramai yg suka kt anda kan. so kalau anda ada kekasih /suami / isteri, dan ramai yg crush dengan anda, kemungkinan nk curang tu tinggi. so banyak jerawat ni, anda tak mungkin nk curang. macam saya, saya tak curang pun sebab takde sapa nk mengorat. sedih nok

barang kahwin chow kit - kt chow kit memang ada sederet kedai jual barang barang kahwin. dari sekecil kecil, hinggalah sebesar besar. dari semurah murah, hinggalah semahal mahal nya. semua ada kt situ. tinggal buat pilihan dan duit je.

barang kawin murah di melaka - so far tak tahu pulak kt mana sebab belum pernah survey. tp rasanya kt area jalan bunga raya tu ada kot. area kampung jawa. kt situ banyak kedai bunga bunga. yg nk beli materials untuk hantaran, situ okaylah kot. lagi satu, kt cowboy. haaa, situ pun, syurgaaaaaa. macam macam ado. barang dah sedia murah, jangan kau mintak tawar lagi sudah. kena se das lempang kang!

panduan beli cincin - haaa, yg ini memang pernah buat pun dulu. sila rujuk thesis professortakjadietty yg lepas lepas ye.

air panas gadek - haaa best tempat ni. dah google, sila lah pergi ye.

tempahan brownies - setakat ni, order dihentikan sementara. bila nk bukak balik, saya pun tak tahu. tengok pada kerajinan dan masa. minta maaf pada yg nk order tu ye.

nasi lemak - bulan puasa, memang tak buka gerai. kau gila?? kena serbu dengan jabatan agama islam kang! cuma tempahan untuk berbuka puasa, masih ada. yg nk order tu, call lah ye. tak pun email.



okay itu aja. sekian dari professortakjadietty.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails