:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, July 2, 2010

my blog list. aku takde pun.

hello hello


mesti macam tak lengkap satu blog bila takde blog list kan. macam blog ni lah. mana ada aku letak blog list. sebenarnya bukan apa, aku perhatikan satu satu blog, yg ada blog list tu, susah nk upload blog. lambat gila. tak tau sebab apa, so aku nk blog aku ni senang blogger nk masuk. so aku tak nak beratkan blog aku.
tp kalau ada problem lambat uploading semua tu, kasi report sama aku ye. =)

tp sebenarnya, aku baca blog korang hari hari. bila update je lah ek. tak update, tak baca lah.
dan terima kasih pada blogger yg masukkan blog aku dalam blog list korang.

first bila masuk mozilla, otometik keluar yahoo. then terus pergi yahoo mail. sementara nk loading, open new tab dan keyboard tekan huruf F, lantas keluar list facebook.

then [bape banyak then laaaa], sementara nk loading lagi FB tu, buka 1 lagi new tab. aku taip huruf V. maka, keluarlah blog viruspadu.com. jangan tanya kenapa aku suka blog ni. ni blog wajib aku buka hari hari.

dan buka lagi new tab, aku taip M. makanya, keluarlah myqza.blogspot.com. haaa, itulah dia. sejak kenal berapa bulan lepas, blog ni dah jadi blog wajib kunjung hari hari. oleh itu, cik tedi, meh belanja mekdi dan saya pula belanja anda kehepsi. hehe.
kt blog tedi, aku rasa takde juga blog list. tapi korang pergi blog perkampungan teman dia. mesti banyak blog list.

baca baca baca. aku akan buka 4 tab je, sebab takut lambat. katanya pakai berukband kan. haha.

bila dah habis baca viruspadu, dlm blog list dia ada blog ceeramoon pulak. kalau ada update, aku tekan. baca lah sampai pitam. oh ye, kak ceera dah bersalin dah. comel gilak anak dia. dia pun tak lupa nk sms aku hari tu. thanks kak ceera. ntah sapa yg taip sms tu lain cerita. yg penting ada number telefon aku dlm henpon dia. hahahahahaha. motif aku nk riak, aku pun tak tahu.

dah habis baca ceeramoon, tekan huruf CO pulak. keluarlah comatosewithbraindamage.blogspot. ni pun main jangan tanya kenapa aku suka baca. haha. memang aku suka baca blog pelik pelik. eh, tapi blog ni tak pelik pun, cuma aku suka dengan gaya bahasa kak D ni.

then tab yg blog tedi tadi, aku taip MI pulak. lalu keluarlah blog fink color kepunyaan lin. misz pinkie winkie. blog lin ni, ada blog list. so aku tekan lah blog list dia tu. ada meowwmania, ada sharz & catz, papa meow dan ramai lagi. sorry lah, tak dan aku nk letak link satu satu. tapi apa yg ada dalam blog list lin tu, aku tekan.

bila dah baca blog lain lain, yg link nya takde dalam blog list lin, aku buka jugak. asalkan berkaitan dengan kucing.

dan kemudian, aku ke blog kawan baik aku sejak sekolah menengah lagi, tak lain tak bukan, cik asmida. aku taip huruf AS je. maka terus keluar blog asmida. hidup payau. haha.
bila ke blog list asmida, selalu aku baca blog peejburhan, perempuan jomblo, budu dan belacan, hanis zalikha dan tak lupa, kawan baik yg jarang update blog, zaireena.

dan yang bestnya blog asmida ni, yelah orang nk kahwin kan, ada blog list bride to be @ blogger yg dah kawin. aku sukaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! aku suka tengok gambar orang kahwin kalau korang nk tau. boleh dapat inspirasi the do's and the dont's.
aku malas nk link satu satu blog kawin kawin ni, korang pergi blog asmida eh.

lepas tu, blog mana yg dah baca, aku buka blog lain pulak. taip huruf B, keluarlah gosip artis abang nara, tekan I keluarlah blog artis Izyan.

pastu tekan pulak huruf BU. maka hasilnya, bini member sekolah khir johari aku. butterfly in frame. ni pun, mostly blog kawin kawin lah.

blog lain, blog private farazura. member seangkatan dengan asmida & eena.

lain lain, pink stilettos, encik mantot dan lain lain blog aku yg ada dalam bookmarks aku.

maka kerana itulah aku takde blog list. tapi aku kawan kawan blog yg baik hati buat blog list, untuk kesenangan aku, dan orang lain juga. terim kasih banyak banyak.



sekian, terima kasih membaca sampai habis!

4 comments:

meowwmania said...

mmg betul bloglist tu buat loading blog kita lambat

ada jugak letak bloglist tp xdpt nak letak sume blog yg difollow krna akan menyebabkan loading semput lg2 kalau guna brokband haihh...

e.t.t.y said...

itulah pasal. takpelah, kita ada kawan kawan yg baik hati letakkan blog list. hehe

HidupItuManis said...

gedik nyah..aku dah lame x menaip..byk keje

e.t.t.y said...

ah kau memang! durjana.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails