:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, July 5, 2010

jom main keyword readers kita!

hello hello

aku suka bukak nuffnang sebab nk tengok keyword yg orang cari sampai terjumpa blog aku. nk tengok earning hasil iklan, jangan haraplah. masih di takuk lama. korang lah, bukan nk tolong klik. kang kalau aku dah kaya, boleh aku jemput semua readers makan makan kt rumah. mak aku masak sedap wok. hehe, ada pulak mention mak masak sedap, kenapa tak sebut aku yg masak?????? hahahahahhaha. kalau aku masak, confirm korang serik!!!


macam macam ayat keluar kt keyword tu. sampai tergolek golek aku gelak.

cekci - korang nk cari seksi kan???? korang ni, cubalah cari yg berfaedah sikit. ada ke seksi yg dicarinya. ke ada maksud lain cekci tu yang aku tak tahu?

hafizah kek kelantan - kek tu maksud dia ''cake'' atau ''kat'' loghat nogori? kalau ''cake'', anda di blog yg salah. hafizah bukan pembakar kek di kelantan. kalau ''kat'', anda pun salah. hafizah tak pernah duduk kat kelantan! hafizah adalah kawan baik saya. dia duduk kek soromban!

kawin dua isteri muda janda - woi, kau gunakan gugel nk cari informasi yg macam mana? pelik aku. nk cari kes bung mokhtar ye?

hukum janda berhias - kenapa? korang berminat ke nk jadi janda berhias siap cari hukum hakam ni? hahahahhahaahhaha.

kenapa orang tidak sembahyang tapi rezekinya murah - alohai. macam pernah ku buat entry sebigini rupa. ni mesti entry yg aku down gilerrrrrrrrrrrrrrrr hari tu. takpelah. aku rasa korang nk merujuk pada yg pakar, tp terujuk pulak yg pakar tak jadi ni kan. takpe, teruskan usaha....dah dapat jawapan kang, email kt aku ye....

kek sedap melaka - habis tu, tak reti reti nk order??? hahahahahhahahahhahahaha.

kat atas ni, aku malas nk print screen. yg mana kelakar je aku taip. yg lain tu, biasa je.



yg ni, harian ke mingguan ntah. aku lupa. tak tahan yg aku bulat tu lah.

apa yg korang nk cari sebenarnya????????



cuba korang check korang punya keyword lak. pastu meh kita gelak berjemaah! kita lawan sapa golek paling lama! hihihihihi =)

5 comments:

saya said...

keyword 'knpa org tak smbyg tpi rezeki murah' tu memang hebat betol.. tapi betol la.. kebanyakkannya mcm tu la nampak gayanya... huwhahahaa... lagibuat jahat, lagi cepat kaya lorr.. eh..tapikan..bab kek tu memang le nampak menarik tapi camne nk oder jauh bebeno...kang pos2 kang sampai je kl udah tak rupa kek..habis camno??? tapi kan.. auuu..saya malu la bila tgk komen tah '0 pengantin to be bersuara'. mwuahhahaa...

meowwmania said...

hahahah lawak giler...

Misz Pinkie Winkie said...

hehheh.
macam2 jenis orang ada.
ada taip itu taip inie.
lawak jerk kan.

sI tEDI said...

derang kalau komen ikut bahasa sendiri tak guna bagasa standard.

ha ha ha

lily lotus said...

haha..takde kerja kot mereka tu..tu yg search benda merapu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails