:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, July 18, 2010

film review - the back up plan

hello hello


hari rabu tak plan pun nk tengok wayang. sekali tengok kt website gsc, rm6. haha. hampir lupa pulak hari hari tiket murah ni.

tengok dengan si gila yaya tu lah.

kami tengok ni. mak aih, best gila cerita ni. asyiklah nk tergelak. rasanya kt row tu, aku dengan yaya gelak paling kuat. orang sebelah cover cover nk gelak. haha. tension orang sebelah.

bab yang aku rasa kelakar, orang rasa tak pun, aku bantai gelak. dah cerita romantic commedy kan, asal kau orang tak gelak????


gambar dari sini

aku suka tengok anjing ni. sian dia. aku rasa dia betul kurang upaya lah. tak sempat nk google lebih mendalam. comel sangat. bila tengok tengok, macam ahboy pun ada muka anjing ni.


scene ni masa zoe nk test dia pregnant atau tak. tp si nuts tu telan pregnancy test. ntah apa apa. masa zoe [j.lo] nk test tu pun, aku sikit punya ketawa tak ingat dunia. tak senonoh betul cara nk test tu. haha.

scene paling tak senonoh aku gelak macam ayah angkat aku punya panggung wayang, masa geng zoe ni nk beranak. kelakar dol. beranak dalam air. dia yg kelakar tu, perangai kawan kawan dia lah. lepas tu dengan siap nyanyi nyanyi bagai.

adoyai. habis je cerita ni, suara aku serak. penat gelak!

tapi macam ada tanda tanya, masa yg scene dia pregnant tu, betul ke tipu tipu. rasa macam real pulak perut dia. tak macam cerita melayu, perut goyang goyang, nampak sangat bantal dalam tu. tp yg ni, memang real. lagi lagi ada scene yg dia tunjuk perut kan. mesti korang tertanya tanya jugak.

kesimpulannya, pergi lah tengok sementara ada lagi ni. tak rugi. rasa rasa tension kt office tu, pergi lah gelak gelak. sorang sorang pun layan je.

bila tengok cerita ni, rasa best pulak j.lo ni berlakon. rasa cantik je dia. ish, memang cantik lah j.lo ni.

okay, enjoy your movie darlings!


aku cakap: bila aku cakap best tu, best lah! aku tak tipu....



2 comments:

meowwmania said...

wahh best best..

nak tgk gak, nak gelak guling2 boleh? hehee

e.t.t.y said...

cepat tgk.rugi x tengok tau! J0in the club of golek2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails