:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, July 26, 2010

seiras ke?

hello hello


[auto publish entry]



dari facebook cik tedi. dalam blog nya pun ada. gambar di ambil semasa cat show semalam.

cik tedi kata ''ada macam adik tak etty? Ekekekeke'' kt facebook.

tapi aku balas, takde. macam ah boy adalah.

sila lah tengok bukti ni. macam ah boy lah aunty tedi....warna bulu pun dah hampir sama je.

kalau aku pergi cat show tu dan nampak kucing kt atas tu, mesti aku meronta ronta nk balik cepat nk jumpa ah boy, nk peluk cium dia. hahahahahahha.


muka budak kuat makan! makan budok....

1 comment:

meowwmania said...

yelah sama ngan ah boy!

ntah2 adik beradik ngee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails